Lankkulattia
Kuvassa Kartano -lattia

Värimallit
 

 

Leveät lattialankut luovat yleellisen, kauniin ja lämpimän tunnelman asuntoosi.

Tuotteemme:

Kartano, höylätty ja päätypontattu erikoiskuiva lattialankku. Puulajina käytämme normaalioksaista mäntyä pääasiassa Kuhmo Oy:n sahalta Kuhmosta. Tuotteemme on CE-merkitty ja raaka-aine hankitaan PEFC sertifikaatin omaavista vastuullisen metsänhoidon toimittajilta.

Leveys: 192mm, paksuus 33mm

Lattialankut ovat erikoiskuivia, asennetaan heti toimituksen jälkeen. Kiinnitetään ruuveilla tai nauloilla alusjuoksuihin (koolingit).
Toimitetaan puuvalmiina, pintakäsitellään asennuksen jälkeen. Reunaviistetty 2mm ympäriinsä, jolloin lankkujen väliin syntyy pieni v-ura ja erottuvat kauniisti  toisistaan kuten lattialankut perinteisesti tekevät.

Hinta: 44,90€/m2

Pintakäsittely:
 

Puulattian voi pintakäsitellä perinteisillä puulattian pintakäsittely kyllä joista suosituimpia ovat öljyvahaus, maalaus ja lakkaus. 

Osmo Color öljyvahalla pintakäsitelty puulattia on hengittävä, kestävä ja turvallinen vaihtoehto, valittavanasi on yli 30 värivaihtoehtoa. Katso värimallit kuvan alta.

 

Kartano lattialankut:
Lankkujen pituudet on yleensä 4,0m - 5,35m väliltä varastotilanteen mukaan, myös lyhyempiä pituuksia saatavana. Tuotteemme ovat päätypontattuja, joten asennuksessa syntyvä hukka on hyvin pieni, yleensä vain noin 5-10%.

Tilauksesta toimitamme määrämittaisia pituuksia varastotilanteen mukaan.

Leveät lattialankut ovat erikoisosamistamme ja valmistetaan ammattitaidolla vuosikymmenten kokemuksella.